sâmbătă, mai 18, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Vicepremierul pentru Reintegrare a plecat din echipa Nataliei Gavrilița

Acasă Regiuni Chișinău mun. Vicepremierul pentru Reintegrare a plecat din echipa Nataliei Gavrilița

Viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Vlad Kulminski, și-a anunțat demisia din post. La câteva ore de la anunțului Kulminski, premierul Natalia Gavrilița a semnat cererea de demisie a acestuia.

Kulminski a precizat, într-o declarație pentru Infotag, că se retrage din funcție „din motive personale.”

„Evenimentele recente din familie cer prezenta mea fizica practic non-stop, ceea ce nu-mi mai permite să mă dedic în continuare pe deplin sarcinilor care se cuvin funcției deținute”, a precizat Vlad Kulminski.

Premierul Natalia Gavrilița și-a exprimat, din partea Guvernului, regretul pentru retragerea lui Kulminski.

„Regretăm decizia colegului nostru Vlad Kulminski, dar înțelegem circumstanțele personale. Țin să-i mulțumesc dlui Kulminski pentru lucru asiduu în echipa guvernamentală pe dosarul de reglementare a diferendului transnistrean. Sunt sigură că dl Kulminski va continua să contribuie prin expertiza lui la elaborarea politicilor în acest domeniu și în viitor”, a menționat prim-ministrul.

Până la numirea în funcția de vicepremier pentru Reintegrare, Vlad Kulmiski a activat în calitate de expert în diferite organizații și instituții internaționale, a consiliat premieri și a fost viceministru de Externe. Vlad Kulminski este unul dintre fondatorul Institutului pentru Inițiative Strategice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -