12 C
Chișinău
sâmbătă, noiembrie 27, 2021
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Vicepremierul pentru Reintegrare a plecat din echipa Nataliei Gavrilița

Acasă Chișinău mun. Vicepremierul pentru Reintegrare a plecat din echipa Nataliei Gavrilița

Viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Vlad Kulminski, și-a anunțat demisia din post. La câteva ore de la anunțului Kulminski, premierul Natalia Gavrilița a semnat cererea de demisie a acestuia.

Kulminski a precizat, într-o declarație pentru Infotag, că se retrage din funcție „din motive personale.”

„Evenimentele recente din familie cer prezenta mea fizica practic non-stop, ceea ce nu-mi mai permite să mă dedic în continuare pe deplin sarcinilor care se cuvin funcției deținute”, a precizat Vlad Kulminski.

Premierul Natalia Gavrilița și-a exprimat, din partea Guvernului, regretul pentru retragerea lui Kulminski.

„Regretăm decizia colegului nostru Vlad Kulminski, dar înțelegem circumstanțele personale. Țin să-i mulțumesc dlui Kulminski pentru lucru asiduu în echipa guvernamentală pe dosarul de reglementare a diferendului transnistrean. Sunt sigură că dl Kulminski va continua să contribuie prin expertiza lui la elaborarea politicilor în acest domeniu și în viitor”, a menționat prim-ministrul.

Până la numirea în funcția de vicepremier pentru Reintegrare, Vlad Kulmiski a activat în calitate de expert în diferite organizații și instituții internaționale, a consiliat premieri și a fost viceministru de Externe. Vlad Kulminski este unul dintre fondatorul Institutului pentru Inițiative Strategice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -