vineri, mai 27, 2022
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Fadei Nagacevschi va fi propus repetat la funcția de primar al Chișinăului

Acasă Chișinău mun. Fadei Nagacevschi va fi propus repetat la funcția de primar al Chișinăului

Candidatura lui Fadei Nagacevschi va mai fi propusă o dată în cadrul Consiliului Municipal Chișinău (CMC), a anunțat primarul Chișinăului, Ion Ceban. El a spus că regulamentul îi permite acest lucru.

În ședința de ieri a CMC, Nagacevschi nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi numit viceprimar.

„Activitatea Primăriei Chișinău nu este despre declarații politice, despre dispute și divergențe, este despre oameni și despre viitorul prosper al acestui oraș, iar această responsabilitate și-a asumat-o și Fadei Nagacevschi alături de toți colegii. Este nevoie în continuare de politici, de proiecte și de decizii care vor sta la baza dezvoltării capitalei”, a menționat Ceban.

Primarul a mai spus că a propus candidatura lui Nagacevschi pentru competențele profesionale și manageriale în domeniul juridic, pe care le-a demonstrat în funcțiile deținute anterior.

Fadei Nagacevschi, în vârstă de 39 de ani, a fost ministru al Justiției, din 2019 până în 2021, în Guvernul Chicu. Anterior, acesta a fost jurist și avocat al PSRM, dar și consilier al fostului președinte al Parlamentului, Zinaida Greceanâi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -