sâmbătă, mai 18, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

De la Nodul Hodroenergetic Costești, la metale. Un nou director a fost numit la „Metalferos”

Acasă Regiuni Chișinău mun. De la Nodul Hodroenergetic Costești, la metale. Un nou director a fost...

Andrei Ivancov (stânga în foto) este noul director interimar al S.A. „Metalferos”. Acesta a fost prezentat colectivului de către Eugeniu Cozonac, șeful Agenției Proprietății Publice.

Noul director interimar a spus că este gata să-și pună în aplicare întreaga experiență și toate cunoștințele pentru dezvoltarea și reabilitarea numelui întreprinderii.

„Vreau ca prin munca pe care o vom face împreună, să schimbăm imaginea și percepția pe care o au oamenii despre această întreprindere. Sarcina noastră primordială, reieșind și din legislația în vigoare care presupune liberalizarea pieței metalelor, va fi stabilirea unui nou lanț de comerț”, a spus Ivancov.

Andrei Ivancov a fost, anterior, director-adjunct al CNA, după care a ocupat funcția de șef de direcție în cadrul APP, a condus SA „RED-Nord”. În ultima perioadă a fost administrator al ÎS „Nordul Hodroenergetic Costești”.

Amintim că, la mijlocul lunii octombrie, Igor Cujba și-a anunțat demisia din funcția de director al SA „Metalferos”. Acesta a condus întreprinderea de la sfârșitul anului 2019.

SA „Metalferos” a fost fondată acum aproape 70 de ani. Este o întreprindere de colectare, păstrare, prelucrare, sortare, comercializare și export a resturilor și deșeurilor de metale feroase și neferoase. Deține filiale în șase raioane ale țării și are, în total, circa 200 de angajați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -