marți, noiembrie 21, 2023
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

„A fost o greșeală tehnică” – Natalia Gavrilița, despre stingerea „Focului veșnic” la Complexul „Eternitate”

Acasă Regiuni Chișinău mun. „A fost o greșeală tehnică” – Natalia Gavrilița, despre stingerea „Focului veșnic”...

Prim-ministrul Natalia Gavrilița contrazice Ministerul Apărării și afirmă că stingerea Focului veșnic de la Complexul Memorial „Eternitate” a fost o greșeală tehnică și nu are nici o legătură cu criza energetică de țară.

„Stingerea Focului veșnici a fost o greșeală tehnică. Înțeleg că s-a rezolvat deja. Vom asigura ca focul veșnic să ardă”, a declarat premierul la emisiunea „Bună seară” de la postul public de televiziune.

Prim-ministrul a negat că deconectarea Focului veșnic nu are nici o legătură de scăderea presiunii în sistemul de gaze.

Amintim că Ministerul Apărării a anunțat azi că în legătură cu criza în sectorul energetic înregistrată alimentarea cu gaze naturale a Focului veșnic de la Complexul Memorial „Eternitate” a fost deconectată temporar, până la remedierea sistemului de injecție a gazelor. Măsura a fost luată în contextul scăderii presiunii gazelor în țevile de alimentare și din motivul factorilor climaterici, așa cum este vântul puternic stinge Focul veșnic.

Solicitarea către compania „Chișinău-gaz” de a opri alimentarea cu gaze naturale a Focului veșnic a fost făcută astăzi de Ministerul Apărării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -