marți, noiembrie 21, 2023
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

O tânără cineastă din Moldova debutează cu filmul „Ce zici?”

Acasă Articole Altele O tânără cineastă din Moldova debutează cu filmul „Ce zici?”

Tânăra regizoare Ioana Vatamanu-Mărgineanu își face debutul pe marele ecran astăzi, la cinematograful „Patria” din Chișinău, cu scurtmetrajul „Ce zici?”.

Filmul este o producție OWH Studio finanțată de Uniunea Europeană în cadrul programului „Măsuri de promovare a încrederii”, implementat de PNUD Moldova.

Scurtmetrajul „Ce zici?” spune povestea lui Alex (jucat de Vlad Sabajuc) și a Anei (jucată de Corina Rotaru), doi îndrăgostiți tineri și simpatici, care pornesc cu autostopul spre Grigoriopol. Mașina pe care o opresc la întâmplare este condusă de Victor (Tudor Andronachi), care se dovedește a fi un bărbat destul de incomod. Tensiunea filmului crește pe parcurs datorită situațiilor neprevăzute care apar pe durata călătoriei.

Premiera filmului va avea loc astăzi, ora 17:00, la cinematograful „Patria Loteanu”. După proiecție va fi avea loc un panel de discuții în prezența echipei și a expertului Zinaidei Bolea, doctor in psihologie, conferențiar, Universitatea de Stat din Moldova.

Pelicula „Ce zici?” va fi proiectată pe ambele maluri ale Nistrului, inclusiv în Chișinău, Tiraspol, Grigoriopol, Cahul și Bălți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -