marți, noiembrie 29, 2022
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

A fost lansat vinul VIOREL și e dedicat regretatului Viorel Mardare

Acasă Articole Altele A fost lansat vinul VIOREL și e dedicat regretatului Viorel Mardare

Vinăria Purcari a lansat o ediție limitată de vin Freedom Blend care poartă numele VIOREL, în semn de omagiu adus jurnalistului și regizorului Viorel Mardare, care astăzi ar fi împlinit 40 de ani. De asemenea, Vinăria Purcari lansează și o bursă de merit în memoria lui Viorel Mardare. Aceasta va fi oferită lunar unui student talentat al Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice, care studiază regia.

Vinul VIOREL a fost distribuit prietenilor, rudelor, colegilor de breaslă și celor care l-au susținut pe Viorel Mardare în lupta sa cu maladia care i-a curmat viața. Pe eticheta sticlei de vin-omagiu VIOREL se regăsește o imagine publicată de Viorel Mardare pe Facebook,  care a ajuns să fie cunoscută drept „inima lui Viorel”, alături de una dintre reflecțiile sale scrise după ampla campanie de caritate lansată în vederea colectării banilor necesari pentru tratamentul anti-cancer: „Eu nu credeam că există atâta dragoste în jur”.

Directorul general al Vinăriei Purcari, Victor Bostan, a spus că s-a implicat personal în acest proiect de suflet, deoarece l-a cunoscut pe Viorel Mardare ca pe un Om al creației, ca pe un Om care a iubit și a dăruit binele.

Angela Mardare, sora lui Viorel, spune că vinul ce-i poartă numele are o notă de bază – NOTA DE INIMĂ:  e „făcut din inimă, livrat de la inimă la inimi, cu drag pentru tine și pentru moștenirea pe care ne-ai lăsat-o. Te iubesc. Te iubim.”

Sticla omagială este însoțită de o carte poștală ce conține un mesaj profund adresat lui Viorel Mardare.

Viorel Mardare a fost jurnalist și regizor. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării a Universității de Stat din Moldova și Regie Film la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. A activat în echipele lui Igor Cobileanski și Sergiu Prodan. A promovat Moldova și oamenii Moldovei printr-o serie de spoturi sociale și publicitare îndrăgite de publicul larg și apreciate acasă și în străinătate. A fost autorul mai multor editoriale și cronici de presă, a unor pamflete prin care a ridiculizat promovarea unor pseudovalori.

Monitor Media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -