marți, iunie 28, 2022
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Guvernul de la Chișinău salută numirea unui reprezentat special al președintelui Poloniei pentru relațiile cu Moldova

Acasă Articole Altele Guvernul de la Chișinău salută numirea unui reprezentat special al președintelui Poloniei...

Premierul Natalia Gavrilița a salutat, în mod special, numirea unui reprezentant special al Președintelui Poloniei pentru relațiile cu R. Moldova. Oficialul moldovean și-a exprimat satisfacția în acest sens în cadrul unei întrevederi cu ambasadorul polon, Bartlomey Zhdanyuk.

Cei doi oficiali au discutat, ieri, prioritățile relațiilor bilaterale moldo-polone.

„Guvernul de la Chișinău este determinat să întreprindă toate acțiunile necesare pentru a avansa în implementarea Acordului de Asociere cu UE, urmărind scopul principal de integrare europeană. Mizăm în continuare pe suportul Poloniei în realizarea unui set ambițios de proiecte care vor apropia Moldova de UE”, a spus Natalia Gavrilița.

Șefa Cabinetului de miniștri a apreciat că Moldova este una dintre țările care beneficiază în mod prioritar de asistența Poloniei în diferite domenii, inclusiv integrarea europeană, securitatea regională, economică ș.a.

Amintim că președintele Poloniei, Andrzej Duda, a vizitat Chișinăul la sfârșitul lunii august, cu ocazia evenimentelor prilejuite de consemnarea 30 de ani de la declararea independenței R. Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -