sâmbătă, mai 18, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Primul pretendent la funcția de primar de Bălți și-a depus dosarul pentru înregistrare

Acasă Articole Alegeri libere şi corecte Primul pretendent la funcția de primar de Bălți și-a depus dosarul pentru...

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Boris Marcoci, a depus la Consiliul Electoral de Circumscripție din Bălți actele necesare pentru a fi înregistrat în cursa electorală la funcția de primar al municipiului. Alegerile noi locale ar urma să fie organizate la 21 noiembrie.

„Candidez pentru funcția de primar al municipiului unde vreau să trăim cu toții într-un oraș curat și european cu drumuri reparate, cu dotarea gospodăriilor la apeduct și sistem de canalizare, cu o fabrică de prelucrare a deșeurilor”, a declarat Boris Marcoci.

Precizăm că Boris Marcoci este un om de afaceri din Bălți și deține o companie de construcții. Are 56 de ani și a candidat la funcția de primar în 2019, când a înregistrat un scor electoral de puțin peste 9%.

Deocamdată și-au anunțat intenția de a candida la funcția de primar de Bălți fostul deputat socialist Alexandr Nesterovski, ex- deputata Arina Spătaru ca independență și Sergiu Burlacu, membri al Democrația Acasă.

Alegerile noi la Bălți sunt organizate după ce, la începutul lunii septembrie, Renato Usatâi și-a dat demisia, motivând că rezultatele slabe ale formațiunii sale, Partidul Nostru, din alegerile parlamentare din iulie le consideră ca pe un vot de neîncredere. Usatâi declara atunci că, în noile alegeri de la Bălți, Partidul Nostru nu va înainta candidat la funcția de primar, iar toți viceprimarii echipei sale își vor da demisia incorpore după alegerile din 21 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -