sâmbătă, mai 18, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Semnal puternic de la Bruxelles: Moldova este un partener prioritar pentru UE

Acasă Articole Altele Semnal puternic de la Bruxelles: Moldova este un partener prioritar pentru UE

„UE este deschisă să sprijine în continuare Rep. Moldova și agenda de reforme ambițioase pe care și-o propune. Moldova este un partener important și prioritar pentru noi.”

Declarația a fost făcută de către Charles Michel, președintele Consiliului European, în cadrul întrevederii pe care a avut-o cu premierul Natalia Gavrilița, care întreprinde o vizită de lucru de două zile la Bruxelles.

„Moldova este un partener important și prioritar pentru noi.”
Charles Michel, președintele Consiliului European

În cadrul discuțiilor premierul Gavrilița l-a informat pe oficialul european despre prioritățile Guvernului de la Chișinău, vorbind despre reforma justiției și anticorupție, inclusiv investigarea fraudei  bancare, gestionarea pandemiei COVID-19 și pachetul de suport economic și social necesar pentru relansarea creșterii economice.

Natalia Gavrilița a afirmat că vizita sa la Bruxelles va pune bazele pentru impulsionarea și extinderea relațiilor între Moldova și UE prin prisma Acordului de Asociere.

Premierul moldovean a mulțumit Bruxellesului pentru susținerea oferită Moldovei în contextul consolidării democrației, statului de drept și pentru relansarea economiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -