joi, noiembrie 23, 2023
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Bruxelles | Prim-ministrul Natalia Gavriliță are întrevederi la nivel înalt cu oficiali europeni

Acasă Articole Altele Bruxelles | Prim-ministrul Natalia Gavriliță are întrevederi la nivel înalt cu oficiali...

Prim-ministrul Natalia Gavrilița efectuează o vizită de lucru de două zile la Bruxelles, unde va avea mai multe întrevederi și discuții cu oficiali europeni. Este prima vizită în străinătate a Nataliei Gavrilița în calitate de premier și are loc la invitația lui Josep Borrell Fontelles, Înaltul Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe şi Politica de Securitate.

Potrivit Guvernului, astăzi, Natalia Gavrilița va avea întrevederi cu Președintele Consiliului European, Charles Michel și cu Josep Borrell Fontelles, Înaltul Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe şi Politica de Securitate.

Premierul va discuta și cu Paolo Gentiloni, comisarul european pentru economie, și cu Didier Reynders, comisar european pentru justiție.

Marți, Natalia Gavrilița va avea întrevederi cu Oliver Varhelyi, comisar european pentru vecinătate și extindere, cu Adina Vălean, comisar european pentru transport și cu Kadri Simson, comisar european pentru energie.

Natalia Gavrilița este însoțită la Bruxelles de către vicepremierul Nicu Popescu, ministrul de Externe.

Premierul Gavrilița va participa la un eveniment public, alături de Katarína Mathernová, director general adjunct al Directoratului Vecinătate și Negocieri privind extinderea din cadrul Comisiei Europene și Nicu Popescu. Premierul urmează să se întâlnească, în aceeași zi, cu reprezentanții diasporei moldovenești din Belgia.

La Bruxelles, prim-ministrul Natalia Gavrilița va oferi mai multe interviuri pentru presa occidentală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -