sâmbătă, mai 18, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Universitatea de Stat din Moldova a lansat un site aniversar, dedicat celor 75 de ani de la fondare

Acasă Regiuni Chișinău mun. Universitatea de Stat din Moldova a lansat un site aniversar, dedicat celor...

Pagina web 75.usm.md oferă vizitatorilor o incursiune în trecutul Universității de Stat și scoate în evidență pe unii dintre absolvenții săi de succes, dar și personalitățile care s-au învrednicit de titlul Doctor Honoris Causa.

Site-ul conține articole și informații despre istoria USM, o galerie fotografii de la evenimentele organizate de comunitatea universitară. La fel, pentru absolvenții USM există o rubrică unde pot lăsa mesaje de felicitare pentru Alma Mater, în contextul aniversării a 75-a de la fondare.

Pagina aniversară conține și programul activităților și evenimentelor ce vor fi organizate la USM în perioada 24 septembrie-11 noiembrie, cu ocazia jubileului de 75 de ani de la fondarea instituției.

USM este prima instituție de învățământ superior cu statut de universitate înființată în Moldova. A fost fondată la 1 octombrie 1946, cu denumirea inițială de Universitatea de Stat din Chișinău. În cei 75 de ani, a avut peste 120 de mii de absolvenți, care activează în diverse domenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -