marți, mai 21, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

FOTO/VIDEO. Hai la „IarmarEco 2021”! Produse naturale pentru toți

Acasă Articole Antreprenoriat FOTO/VIDEO. Hai la „IarmarEco 2021”! Produse naturale pentru toți

Produse naturale și de artizanat, spațiu de promovare a antreprenoriatului social, ateliere creative pentru toate vârstele, eco-premii și o zonă pentru fotografii și amintiri frumoase.

Toate acestea vă așteaptă la „IarmarEco 2021”, pe 26 septembrie, între orele 11:00 și 18:00, în Parcul Valea Trandafirilor din sectorul Botanica al capitalei.

Ajuns la cea de-a noua ediție, Iarmarocul Oportunităților Ecologice și al Antreprenoriatului Social (IarmarEco), își propune să promoveze oportunitățile ecologice, antreprenoriatul social, inițiativele sociale, dar și un stil de viață responsabil și sustenabil.

„IarmarEco este o combinație deosebită între iarmaroc, networking, ateliere, prezentări și lecții interactive, ceea ce îl face un eveniment unic în peisajul ecologiei și al activismului social din Moldova”, a menționat Aina Idrisova, coordonatoarea evenimentului.

Evenimentul din acest an își propune să promoveze antreprenoriatul social la nivel național. Astfel, în cadrul evenimentului vor participa circa o sută de expozanți și antreprenori sociali din toată țara, care își dezvoltă inițiativele cu grijă față de mediu.

„Pandemia de coronavirus a lovit dur antreprenorii locali. De aceea, ne propunem ca „IarmarEco 2021” să fie o platformă prin care producătorii locali să-și promoveze produsele și consumul local, să discute cu potențialii cumpărători și să-și creeze relații durabile cu aceștia”, a menționat Aina Idrisova.

Pentru a evita riscul infectării cu COVID, organizatorii vor întreprinde un șir de măsuri epidemiologice, astfel încât atât expozanții, cât și vizitatorii să fie în siguranță.

Mai multe detalii, ne găsiți pe pagina de eveniment și Facebook IarmarEco, dar și pe Instagram.

Gabriela ISAC,
corespondentă comunitară Jurnalist.md

  • „IarmarEco 2021” este realizat de „HUB-ul Antreprenorilor Sociali”, lansat în cadrul organizației AO EcoVisio cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Uniunea Europeană și Suedia.

Foto: EcoVisio Moldova

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -