vineri, mai 17, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Contrabandă „înaripată” în nordul țării, la granița moldo-română

Acasă Articole Altele Contrabandă „înaripată” în nordul țării, la granița moldo-română

Poliția de Frontieră a anunțat despre capturarea unui avion de mici dimensiuni ucrainean antrenat în transportarea țigărilor de contrabandă în România.

Potrivit Poliției de Frontieră, acesta fusese observat în această dimineață, în jurul orei 01.40, de o patrulă de polițiști de frontieră de la Cuhnești antrenată pe direcția Chetriș-Tabăra. Acesta a traversat hotarul țării din Moldova în România. Ulterior, în jurul peste circa două ore, deja o patrulă a poliției de frontieră a Sectorului Valea Rusului a raportat că pe direcția Drujineni-Zaboloteni a fost observat un aparat de zbor de mici dimensiuni, care a traversat hotarul din România în Moldova.

Ofițerii de investigații ai Poliției de Frontieră au reținut avion de model AN-2, pe care era aplicat drapelul Ucrainei, pe un teren la hotar dintre raioanele Briceni și Edineț, unde aterizase să se alimenteze.

S-a stabilit că avionul utilizat în contrabandă cu țigări urma să ajungă pe teritoriul României. Trei cetățeni ai Ucrainei au fost reținuți.

Poliția de Frontieră a anunțat că mâine dimineață va oferi mai multe detalii în cadrul unei conferințe de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -