marți, noiembrie 21, 2023
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Tabere fotografice la Cahul și Ungheni

Acasă Regiuni Cahul Tabere fotografice la Cahul și Ungheni

Persoanele pasionate de arta fotografică din raioanele Ungheni și Cahul se pot înscrie gratuit la taberele fotografice „Egalitatea în obiectiv”, care sunt organizate de Asociația Media-Guard. 

Tabăra de la Ungheni se va desfășura în perioada 15-19 septembrie, iar la Cahul între 29 septembrie și 3 octombrie. Sunt invitați să participe persoane interesate de fotografie cu vârsta cuprinsă între 16 și 25 ani.

Tabele își propun să încurajeze participanții să devină promotorii egalității de gen și ai drepturilor omului în societate, prin intermediul artei fotografice. Participanților le va fi oferită oportunitatea de a cunoaște și de a experimenta tehnici de creare a portretelor, a istoriilor foto și a expozițiilor fotografice.

Vor fi selectați câte 12 participanți din fiecare regiune.

Formularele de aplicare pot fi depuse până duminică, 5 septembrie, ora 23:59 – pentru regiunea Ungheni, și 12 septembrie, ora 23:59 – pentru regiunea Cahul.

Taberele fotografice de la Cahul și Ungheni sunt organizate în cadrul Proiectului EVA „Promovarea egalității de gen în raioanele Cahul și Ungheni”, finanțat de UE și implementat de UN Women în parteneriat cu UNICEF.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -