marți, noiembrie 21, 2023
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Usatâi demisionează: „plec în aplauze!” Reproșul unor bălțeni: „lupul nu-și lasă haita”

Acasă Regiuni Bălți mun. Usatâi demisionează: „plec în aplauze!” Reproșul unor bălțeni: „lupul nu-și lasă haita”

Primarul municipiului Bălți, Renato Usatâi, a anunțat în această seară, în fața a câtorva sute de locuitori ai orașului, că își dă demisia. Alegerile locale noi ar urma să aibă loc la 21 noiembrie. La această dată vor pleca în demisie viceprimarii din echipa sa și consilierii Partidului Nostru, care dețin majoritatea  în Consiliul Municipal Bălți.

El a reconfirmat indirect că motivul plecării sale din postul de primar se datorează rezultatului slab în Bălți înregistrat de formațiunea sa.

Am calificat acest rezultat ca pe un vot de neîncredere la adresa mea”, a declarat Usatâi, spunând că nu ține pică pe nimeni, pleacă cu capul sus și că „fiecare procedează așa cum îi spune inima”.

Usatâi a spus că alegerile locale noi la Bălți ar urma să aibă loc la 21 noiembrie.

„Viceprimarii rămân în posturi. Erau gata să plece și ei azi. Orașul nu poate rămâne fără conducere. Și consilierii (PN –n.r.) și viceprimarii vor lucra în perioada de până la alegeri”, a spus Usatâi.

La final, Usatâi a spus că nu se retrage din viața publică și că va ajuta țara în continuare.

„Chiar dacă voi rămâne în istoria țării noastre, voi fi primul care pleacă nu pe fundal de proteste, dar în aplauzele voastre. Mulțumesc, Bălți!”, a declarat Usatâi la despărțire.

Mulți dintre cei adunați au scandat „Renato, nu pleca! Rămâi!” Totuși, unii bălțeni i-au reproșat lui Usatâi că, așa cum el se considera în sens metaforic lup al orașul Bălți, „un lup nu-și lasă haita”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -