marți, noiembrie 29, 2022
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Guvernul a demis și a delegat noi reprezentanți în teritoriu. Vezi lista cu cele 35 de nume

Acasă Regiuni Chișinău mun. Guvernul a demis și a delegat noi reprezentanți în teritoriu. Vezi lista...

În ședința de ieri a Guvernului au fost eliberați din funcție 23 șefi și șefi adjuncți ai unor Oficii Teritoriale ale Cancelariei de Stat, alți 12 fiind numiți în posturi.

Din Oficiul Teritorial Cahul al Cancelariei de Stat au fost demiși: Elena Daud (șef), Carolina Popova și Elena Carastoian (șefi adjuncți).

Din Oficiul Teritorial Bălți al Cancelariei de Stat au fost demiși șefii adjuncți Eduard Cvișavițchi, Vitalie Nogali, Igor Berzedean, Vadim Saranciuc și Nicolae Cazacu.

Din Oficiul Teritorial Căușeni al Cancelariei de Stat au fost demiși șefii adjuncți Ion Lapicus și Gheorghe Anghel.

Din Oficiul Teritorial Chișinău al Cancelariei de Stat au fost demiși șefii adjuncți Pavel Bacal, Iurie Cazac, Lidia Onu, Andrei Berechelea.

Din Oficiul Teritorial Edineț al Cancelariei de Stat au fost demiși au fost demiși șefii adjuncți Iuri Dementiev și Iurie Morari.

Din Oficiul Teritorial Hâncești al Cancelariei de Stat au fost demiși șefii adjuncți Oleg Doni, Tamara Carp și Oleg Mitioglo.

Din Oficiul Teritorial Orhei al Cancelariei de Stat au fost demiși a fost demis șeful adjunct Ruslan Socol, iar al celui din Soroca Igor Oală, la fel, din funcția de șef adjunct.

Din Oficiul Teritorial Ungheni al Cancelariei de Stat au fost demiși șefii adjuncți Ecaterina Scutari și Leonid Butnari.

Cabinetul de miniștri a votat numirea mai multor șefi și șefi adjuncți la unele Oficii Teritoriale ale Cancelariei de Stat.

La Oficiul din Bălți șef a fost numit Vladimir Rusu, iar Oleg Botnaru și Ion Guzinschi – în funcțiile de șefi adjuncți.

Șef al Oficiului Teritorial Cahul al Cancelariei de Stat a fost numit Igor Șevcenco.

La Oficiul din Căușeni șef a fost numit Sergiu Babin, iar Radu Bârnă în funcția de șef adjunct.

La Oficiul Teritorial Hâncești al Cancelariei de Stat șef a fost numit Veaceslav Ursu, iar adjuncți – Gheorghe Cojoc și Olga Dobrioglo.

La Oficiul Teritorial Ungheni al Cancelariei de Stat în funcția de șef a fost numit Andrei Grițco, iar în posturile de șefi adjuncți – Tatiana Rotari și Dan Nigel.

Premierul Natalia Gavrilița a declarat că toți cei numiți în funcții sunt profesioniști, cu studii juridice, iar unele persoane au revenit din Diaspora.

„Avem și oameni cu experiență academică care le va fi de folos să discute cu oamenii, să interacționeze cu APL și să se asigure că toate acțiunile Guvernului sunt implementate, iar deciziile la nivel local sunt legale și au controlul legalității”, a spus premierul.

Jurnalist.md amintește că, la 13 august, Guvernul a demis alți șapte șefi ai unor Oficii Teritoriale ale Cancelariei de Stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -