miercuri, mai 22, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Peste 8000 de probleme au fost raportate de cetățeni prin platforma eu.chisinau.md

Acasă Articole Transparenţa şi participarea în procesul decizional Peste 8000 de probleme au fost raportate de cetățeni prin platforma eu.chisinau.md

Eu.chișinau.md, platforma de raportare a problemelor în Capitală , își demonstrează utilitatea. Lansată în decembrie 2019, până în prezent prin intermediul aplicației au fost depuse peste opt mii de sesizări pe diferite probleme, dintre care soluționate au fost circa 4500. Numai în luna iulie, au fost raportate 700 de solicitări din partea cetățenilor, dintre care 106 au fost soluționate.

Sesizările s-au referit la restabilirea iluminatului public stradal, salubrizarea teritoriului și evacuarea deșeurilor, întreținerea spațiilor verzi, starea drumurilor și indicatoarelor rutiere, situația din parcuri și salubrizarea teritoriului.

Primarul Ion Ceban, îndeamnă cetățenii să depună, în continuare, sesizări pe portalul respectiv, promițând că toate vor fi luate la control. Edilul a solicitat implicare maximă din partea preturilor de sector și a subdiviziunilor municipale în vederea examinării și intervențiilor în timp util.

EU.chisinau.md este un instrument ușor de utilizat. Platforma a fost dezvoltată la inițiativa Primăriei Chișinăului, cu suportul Proiectului „Orașe Verzi Durabile pentru Moldova”, finanțat de Facilitatea Globală de Mediu și implementat de PNUD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -