sâmbătă, mai 18, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Premierul Gavrilița, către Cabinetul de Miniștri: „aveți sarcina să fiți pe jumătate miniștri, pe jumătate procurori”

Acasă Articole Altele Premierul Gavrilița, către Cabinetul de Miniștri: „aveți sarcina să fiți pe jumătate...

În prima ședința a Executivului, prim-ministrul Natalia Gavrilița și-a îndemnat colegii să fie o perioadă „pe jumătate miniștri, pe jumătate procurori”, iar echipele ministeriale trebuie să împărtășească valorile guvernării.

„Pe mine și pe cetățeni ne interesează care au fost schemele prin care au fost comise delapidările din ministere și instituțiile subordonate”, a declarat Gavrilița, chemându-i pe noii miniștri să verifice toate contractele de achiziții din ultima perioadă.

Premierul a spus că e nevoie de acest efort pentru a opri irosirea banilor publici și să se înțeleagă cum pot fi eliminate rețelele-parazite, dar și să se transmită organelor competente informații cu privire la abuzuri.

Cu referire la echipele ministeriale, Natalia Gavrilița a declarat că „cei care fură, trebuie dați afară, cei care lucrează – apreciați și promovați.”

„Trebuie să aveți echipe care împărtășesc valorile acestei guvernări. De aceea pornim cu demisiile și numirile cele mai urgente”, a spus premierul.

Natalia Gavrilița a avut un mesaj și pentru funcționari. „Vin vremurile bune pentru funcționarii care lucrează și nu pentru cei care fură”, a menționat prim-ministrul, spunând că cei din urmă vor fi promovați.

În prima ședință a Guvernului, mai mulții secretari de stat au fost demiși, iar alții numiți în funcție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -