sâmbătă, mai 18, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Mesaj tranșant al noului ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale: „…fie începeți să construiți drumuri bune, fie plecați”

Acasă Regiuni Chișinău mun. Mesaj tranșant al noului ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale: „...fie începeți...

Noul ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spânu, a fost prezentat azi echipei ministeriale de către prim-ministrul Natalia Gavrilița. Atâ premierul, cât și proaspătul ministru au avut mesaje tranșante.

Premierul Natalia Gavrilița a spus că echipa sa are o agendă ambițioasă în domeniul dezvoltării economiei și al infrastructurii și își dorește ca cetățenii să vadă rapid rezultatele muncii.

„E necesar să creștem încrederea cetățenilor în instituțiile statului”, a menționat șefa Cabinetului de Miniștri.

La rândul său, vicepremierul Andrei Spânu, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, a avut un mesaj și mai tranșant.

„Îmi doresc o echipă proactivă, aștept de la Dvs., soluții cum putem să mișcăm lucrurile spre binele țării. Am un mesaj important pentru șefii instituțiilor subordonate – fie începeți să construiți drumuri bune, fie plecați. Vom avea toleranță zero față de corupție, vremurile se schimbă, și vremurile se schimbă astăzi”, a declarat Andrei Spânu.

Programul guvernamental „Moldova vremurilor bune” își propune să asigure implementarea unei serie de proiecte majore de infrastructură și de dezvoltare regională, în următorii patru ani. Noul Guvern promite să construiască sau să reabiliteze 3000 km de rețele centralizate de apă și canalizare; 3000 km de drumuri și străzi rurale, 2800 km de drumuri naționale care se află în stare rea și foarte rea. Guvernul Gavrilița se angajează să construiască poligoane moderne de stocare a deșeurilor în toate regiunile țării și va implementa tehnologii de sortare și reciclare a deșeurilor.

Mai multe despre proiectele pentru regiuni vezi în articolul Iată ce proiecte majore își propune să realizeze în regiuni viitorul Guvern Gavrilița

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -