sâmbătă, mai 18, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Un consiliu creat de Krasnoselsky va coordona mișcarea de voluntari din Transnistria

Acasă Articole Asociere şi întruniri Un consiliu creat de Krasnoselsky va coordona mișcarea de voluntari din Transnistria

Pretinsul lider transnistrean, Vadim Kranoselsky, a semnat o dispoziție cu privire la crearea Consiliului coordonator pentru dezvoltarea mișcării de voluntari în regiune.

Potrivit dispoziției, sarcina creării acestei entități îi revine executivului de la Tiraspol.

Din componența viitorului Consiliu vor face parte președintele organului legislativ al regiunii, reprezentanți ai ministerului educației, ministerului de interne, de protecție socială, un exponent al universității din Tiraspol și reprezentanți ai asociațiilor și activiști civici.

Dispoziția lui Kranoselsky mai prevede că viitorul Comitet de coordonare își va face agenda de activitate în conlucrare cu autoritățile centrale și locale. Acest viitor comitet va fi în drept să facă propuneri de modificare a legislației locale cu referință la mișcarea de voluntari, va populariza și dezvolta respectiva mișcare.

În decurs de o lună, executivul de la Tiraspol va elabora regulamentul și planul de activitate al Comitetului coordonator pentru dezvoltarea mișcării de voluntari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -