miercuri, noiembrie 29, 2023
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Expoziția fotografică „50 de umbre ale COVID-19”, vernisată la Cetatea Soroca

Acasă Regiuni Cahul Expoziția fotografică „50 de umbre ale COVID-19”, vernisată la Cetatea Soroca

Expoziția fotografică cu genericul „50 de umbre ale COVID-19”, parte din seria „Realități”, a fost vernisată la Cetatea Soroca de Asociația Reporterilor „Oameni și kilometri”. Aceasta va fi expusă publicului până pe 31 august. 

Expoziția conține 50 de fotografii, tematica lor fiind axată pe pandemia de Covid-19. Redacția proiectului media „Oameni și Kilometri” a surprins în obiectivul camerelor de fotografiat, pe parcursul unui an, ravagiile pe care le-a provocat virusul.

Președinta Asociației Reporterilor „Oameni și Kilometri”, Polina Cupcea, spune că „această colecție de imagini, ca și articolele scrise de echipa „Oameni și Kilometri”, transmit mesaje sociale puternice și arată unde schimbările și reformele sunt într-adevăr necesare.”

Expoziția a fost vernisată concomitent în trei orașe din țară: Chișinău, Soroca și Cahul.

Lucrările expuse au fost realizate de Vadim Șterbate, Polina Cupcea, Liliana Botnariuc, Mihail Calarașan, Mia Bucătaru, Ecaterina Alexander – fotografi și reporteri ai redacției „Oameni și Kilometri”.

Expoziția „50 de umbre ale COVID-19” este organizată în cadrul proiectului „Promoting Accountability through Investigative Reporting”, finanțat de National Endowment for Democracy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -