vineri, iunie 14, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Economii substanțiale la Liceul „Mihai Eminescu” din Cahul, după implementarea  unui proiect de eficiență energetică

Acasă Articole Accesibilitatea infrastructurii şi clădirilor Economii substanțiale la Liceul „Mihai Eminescu” din Cahul, după implementarea  unui proiect...

Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din orașul Cahul economisește energie în valoare de aproape jumătate de milion de lei pe an și face economii financiare anuale totale de peste 300 de mii de lei datorită implementării mai multor acțiuni de eficiență energetică.

În cadrul unui proiect implementat la instituția de învățământ din Cahul au fost înlocuite ferestrele și ușile exterioare pe o suprafață de aproape 900 m.p., asigurată izolare termică a pereților exteriori pe o suprafață de 3238 m2 și izolarea termică a tavanelor pe o suprafață de 2453 m.p.

Valoarea totală a proiectului a însumat peste 4,5 milioane de lei.

Ala Gaidar, directoarea liceului din Cahul, spune că, în rezultatul implementării proiectului, numai cheltuielile pentru încălzire s-au redus cu circa 60%. „Avem toate condițiile pentru desfășurarea procesului educațional în condiții bune”, susține directoare.

Schimbările de la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din orașul Cahul au fost realizate în cadrul unui proiect susținut de Agenția pentru Eficiență Energetică din fondurile Uniunii Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -