miercuri, aprilie 17, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Maraton de vaccinare contra Covid-19 la Căușeni. Oamenii vor putea alege unul din cele șase tipuri de vaccin disponibile

Acasă Regiuni Căușeni Maraton de vaccinare contra Covid-19 la Căușeni. Oamenii vor putea alege unul...

Un maraton de vaccinare împotriva Covid-19 se desfășura sâmbătă, 24 iulie, la Căușeni. Oamenii vor putea alege unul din cele șase vaccinuri disponibile – Pfizer BioNTech; Johnson & Johnson; Astra Zeneka; Sputnik V; Sinovac și Sinopharm.

Maratonul de vaccinare împotriva Covid-19 va avea loc în incinta Centrului sportiv multifuncțional din Căușeni (str. Eminescu 29/A). Oamenii, indiferent de localitatea în care locuiesc, sunt invitați aici sâmbătă, între orele 8:00 și 17:00, a precizat Andrei Kazaciok, șeful Centrului de Sănătate Publică Căușeni.

Maratonul este organizat de Centrul de Sănătate Publică Căușeni și Spitalul raional „Ana și Alexandru”, cu suportul Ministerului  Sănătății Muncii și Protecției Sociale și autoritățile raionale și orășenești Căușeni.

R. Moldova a recepționat 1.248.090 de doze de vaccin împotriva Covid-19. Pentru administrarea vaccinului, oamenii se pot adresa la medicul de familie sau se pot programa la vaccinare prin intermediul platformei www.vaccinare.gov.md.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -