sâmbătă, mai 18, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Concert de zile mari la Dendrariu cu ocazia celor 75 de ani de la fondarea UNICEF

Acasă Articole Drepturile copilului Concert de zile mari la Dendrariu cu ocazia celor 75 de ani...

Moldovan National Youth Orchestra (MNYO) și corul de copii Voices Moldova vor susține, la 24 iulie, un „emoționant concert open-air” în Dendrariul din Chișinău, cu ocazia aniversării a 75 de ani ai UNICEF.

„Vă așteptăm cu drag pe 24 iulie, ora 19:00, la Dendrariu, pe strada Ion Creangă 1, pentru a celebra împreună efortul continuu al UNICEF de a oferi fiecărui copil o viață mai bună”, se menționează pe pagina de Facebook a orchestrei.

Accesul la spectacol va fi disponibil în baza biletului de intrare în parc, copiii cu vârsta de până la șapte ani bucurându-se de intrare fără plată.

Voices Moldova și MNYO au fost susținuți mereu de UNICEF, realizând în comun numeroase proiecte socio-culturale de mare impact.

Fondul Internațional pentru Urgențe ale Copiilor al Națiunilor Unite – UNICEF – a fost creat de Adunarea Generală a ONU în 1946. Această agenție, care supraviețuiește prin fonduri guvernamentale și donații private, oferă asistență umanitară și pentru dezvoltarea copiilor și mamelor lor în țările în curs de dezvoltare. În R. Moldova, UNICEF își desfășoară activitatea începând cu 1995.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -