joi, decembrie 8, 2022
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

La Bălți se va juca fără întrerupere un meci de minifotbal de opt zile – cel mai lung ca durată din lume

Acasă Regiuni Bălți mun. La Bălți se va juca fără întrerupere un meci de minifotbal de...

Un meci de minifotbal demn de Cartea Recordurilor va fi disputat la Bălți! „Olimpia” și „Spartak”, două echipe de fotbal din Bălți, vor să doboare un record mondial, jucând cel mai lung meci din lume.

Partida va începe vineri, 23 iulie, începând cu ora 11:00, pe un teren cu suprafață artificială din sectorul Dacia al orașului Bălți. Meciul va fi transmis în direct pe pagina de Facebook a FC Olimpia, Youtube și Sportrecs.

Potrivit organizatorilor, meciul se va juca în format 4+1, patru jucători pe teren și un portar de la fiecare echipă. Timpul petrecut pe teren și numărul de înlocuiri sunt nelimitate. Astfel, participanții se vor înlocui în permanență, non-stop, timp de opt zile. Poate juca orice și nu e neapărat ca jucătorii să fie profesioniști (înscrierea pentru participare se poate face la telefon). De două ori pe zi, dimineața și seara, vor fi afișate rezultatele intermediare ale partidei: scor, statistici și marcatori

Ultimul asemenea record a fost stabilit în 2016, în orașul Tver, Rusia. Atunci, meciul a durat șapte zile și jumătate, iar la maratonul fotbalistic au participat 560 de jucători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -