vineri, mai 17, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Vino la o cină caritabilă și dăruiește-le o zi de vacanță fericită câtorva sute de copii din familii defavorizate

Acasă Regiuni Chișinău mun. Vino la o cină caritabilă și dăruiește-le o zi de vacanță fericită...

Șase persoane publice – Olga Țăpordei, Diana Ballerini, Marco Ballerini, Sergiu Beznițchi, Cristina Arama și Alex Iordache – vor fi chelneri pentru câteva ore într-un restaurant din Chișinău, unde va fi organizată o cină caritabilă, care își propune să adune fonduri cu care să fie organizate activități socio-educative și de divertisment mai multor copii din familii social-vulnerabile.

Cina caritabilă este organizată de The Moldova Project și ASAP Digital Team și va avea loc la restaurantul „Aproape” (str. Nicolae Dimo, 1) din Chișinău, de la ora 18:00.

Organizatorii spun că din fondurile pe care le vor aduna și-au propus să resusciteze copilăria a câteva sute de copii din familii social-vulnerabile din medii rurale, oferindu-le o zi de vară de neuitat și bogată în activități educative și de divertisment.

Cei care doresc să contribuie la o cauză nobilă sunt așteptați la Restaurantul „Aproape” ca să savureze cina într-o atmosferă, poate, un pic haotică, dar oricum încântătoare, să lase un tips pe măsura satisfacției, și să fie mândri de rolul pe care îl vor avea în copilăria altcuiva, spun organizatorii.

Cina caritabilă va include și o licitație, dar și alte surprize frumoase.

Anterior, The Moldova Project și ASAP Digital Team au realizat alte două asemenea evenimente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -