marți, mai 21, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

UE a donat Cahulului o autospecială în valoare de 64 mii de euro

Acasă Regiuni Cahul UE a donat Cahulului o autospecială în valoare de 64 mii de...

O autospecială pentru colectarea și transportarea deșeurilor menajere a fost oferită în dar de Uniunea Europeană municipiului Cahul. Valoarea autospecialei este 64 mii de euro, bani oferiți de UE prin Programul „EU4Moldova: Regiuni-cheie”.

Unitatea de transportare are capacitatea de 18 m3, asigură un grad mare de compactare a deșeurilor și are în dotare parametri sporiți pentru securitatea și confortul operatorilor. De serviciile noii autospecialei vor beneficia peste 45 mii de locuitori ai mun. Cahul și zona învecinată.

Autospeciala a fost transmisă Cahulului la 2 iulie, zi în care cel mai important oraș din regiunea de sud a țării a sărbătorit 519 ani de la prima atestare documentară.

Programul„EU4Moldova:regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, prietenoasă mediului, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. euro, este finanțat de UE și e implementat de PNUD și UNICEF.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -