marți, mai 21, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Organizațiile din Cahul și Ungheni pot accesa 80.000 de euro! Participă la un nou apel de propuneri de proiecte în Programul „EU4Moldova: Regiuni-cheie”

Acasă Articole Altele Organizațiile din Cahul și Ungheni pot accesa 80.000 de euro! Participă la...

A fost anunțat un nou apel de propuneri de proiecte în cadrul Programului „EU4Moldova: Regiuni-cheie”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD și UNICEF. Bugetul total al apelului de propuneri de proiecte pentru asociații din raioanele Cahul și Ungheni este de 80.000 de euro.

Apelul își propune să identifice organizațiile necomerciale din regiunile-cheie din Cahul și Ungheni care vor să se implice în soluționarea celor mai importante probleme privind accesul grupurilor vulnerabile la serviciile publice.

Vor fi selectate cel puțin patru propuneri de proiecte pentru finanțare. Suma maximă solicitată per proiect nu va depăși 20.000 de euro (detalii aici).

La 7 iulie, urmează să fie organizată o sesiune de informare prin intermediul platformei ZOOM. Organizațiile interesate să participe la activități de informare sunt invitate vor confirma prin e-mail participarea până la 7 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -