De la București la Chișinău. Legal Half-Marathon se va desfășura în premieră în capitala R. Moldova

0

Prima ediție a Legal Half-Marathon Chișinău va avea loc pe 26 mai, fiind organizată de Uniunea Juriștilor din Republica Moldova, Asociația Run Moldova și Asociația EOS DART în parteneriat cu Portalul avocaturii de afaceri BizLaw.

Acest eveniment va aduce împreună alergători de toate vârstele și nivelurile de pregătire, oferind oportunitatea de a sărbători sănătatea și sportul într-un cadru vibrant și captivant.

Competiția include următoarele probe: cros (10 km),  semimaraton, și semimaraton-ștafetă și Cursa Populară (2,5 km), destinată celor care doresc să facă primii pași în lumea alergării.

O cursă specială pe distanțe de 500 m. și 1000 m. va fi organizată pentru copii până la 14 ani.

În premieră pentru Chișinău, va avea loc și o expoziție a cauzelor de binefacere în Piața Marii Adunări Naționale. Organizații de caritate vor fi prezente în „inima” Chișinăului pentru a-și împărtăși misiunea și pentru a-i inspira pe participanți să devină parte din schimbarea pozitivă în comunitate.

Startul evenimentului – Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău, începând cu ora: 8:00. Pentru mai multe informații și înscrieri – aici.