Primăria Chișinău anunță că în toate sectoarele capitalei: în parcurile, scuarurile și cartierele din Chișinău, acolo unde pe parcursul următoarelor luni, voluntarii și lucrătorii „Centrului de Tineret Mobil” se vor deplasa cu trotinetele și microbuzul disponibil, pentru a discuta şi a oferi tinerilor din capitală informații despre activitatea celor cinci Centre de Tineret.

Programul urmărește să ofere servicii prietenoase tinerilor din capitală și de a-i informa despre oportunitățile de dezvoltare de care pot beneficia, prin intermediul celor cinci Centre de Tineret, acolo unde vin să comunice, să înveţe sau să-şi petreacă frumos timpul liber.

În premieră, va fi amplasat un punct de informare chiar pe strada pietonală Eugen Doga, unde tinerii interesaţi sunt aşteptaţi să afle din prima sursă despre proiectele şi programele iniţiate de Centrele de Tineret Chişinău.

La prima ediție a Programului „Centrul de Tineret Mobil”, inaugurată în 2023, s-a reușit informarea a peste 20.000 de tineri. În 2024, Primăria Chișinău, prin Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, respectiv a Centrelor de Tineret, se așteaptă ca numărul adolescenților care vor beneficia de aceste oportunități să depășească cifra de 30.000.