Brandul „Pampy” a fost creat acum cinci ani la Cahul, creatoarea acestuia fiind Natalia Botnari. Afacerea este specializată în producția de haine textile și tricotaje destinate copiilor cu vârsta de până la un an.

Caracteristica distinctivă a brandului constă în posibilitatea de a personaliza hainele la comandă.

„Misiunea noastră constă în faptul ca să ajutăm părinții să aleagă haine confortabile pentru bebelușii lor. Așadar, putem realiza diverse modele de hăinuțe: modele cu piciorușe acoperite sau nu, cu elemente de anti-zgârieturi sau fără, cu broderie sau fără. Noi putem să personalizăm setul de haine, de exemplu, putem să inscripționăm numele copilașului pe acest set sau altă inscripție pe care o doresc părinții”, povestește Natalia Botnari.

Afacere susținută de UE

În 2022, cu un suport financiar în valoare de 14 000 de euro obținut în cadrul programului „EU4Moldova: Regiuni-cheie”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD și UNICEF, Natalia Botnari a achiziționat mai multe echipamente pentru cusut și broderie.

„Mulțumim pentru suportul acordat, echipamentele oferite ne-au ajutat să îmbunătățim calitatea și vânzările și respectiv să economisim din bani, pentru că banii care puteau fi alocați pentru procurarea echipamentelor au fost direcționați spre achiziția de stofe în cantități mai mari și promovarea producției noastre”, subliniază Natalia Botnari, citată de PNUD Moldova.

Investițiile au avut un impact semnificativ asupra calității produselor și au contribuit la creșterea numărului de comenzi procesate. Au fost create și trei noi locuri de muncă în cadrul afacerii, consolidând astfel dezvoltarea și extinderea acesteia.

Produsele semnate de „Pampu” se vând într-o unitate comercială din centrul orașului Cahul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.