Trei contracte de antrepriză pentru implementarea a două proiecte de dezvoltare urbană în municipiile Edineț și Soroca, finanțate din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională și Locală, au fost semnate la Bălți, la Agenția de Dezvoltare Regională Nord.

La Edineț va fi construit un complex sportiv multifuncțional, conform contractului de antrepriză semnat în valoare de 32,4 mil. lei. Proiectul va avea durata de 22 de luni, timp în care va fi construit la centrul respectiv două bazine de înot, inclusiv unul pentru copii; o sală sportivă multifuncțională; 500 m de apeduct, 200 m de canalizare, 170 m de gazoduct, rețele de energie electrică pe o suprafață de 240 mp și un sistem fotovoltaic cu capacitatea de 100 kW.

Iar la Soroca va fi dezvoltată infrastructura tehnico-edilitară la subzona Soroca a Zonei Economice Libere Ungheni-Business. În acest sens, au fost semnate două de antrepriză în valoare totală de 7,7 mil. lei. În perioada următoare, urmează să mai fie semnat un contract de antrepriză pentru efectuarea unor lucrări de construcție și de amenajare a terenului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.