123 de primari din cadrul primăriilor partenere ale Programului USAID Comunitatea Mea, care reprezintă 1,5 de milioane de locuitori, s-au reunit, ieri, la Chișinău, la cea de-a doua ediție a Forumului Primarilor.

Cu genericul „Viziune europeană – acțiuni locale”, Forumul a oferit o oportunitate pentru a face schimb de experiență, a împărtăși istorii de succes și a discuta despre provocările cu care se confruntă în activitatea de zi cu zi administrațiile publice locale.

Sesiunile de discuții au reunit și primari din România și Letonia care au împărtășit experiența lor în procesul de integrare europeană și au subliniat importanța proiectelor de cooperare inter-municipală pentru a aduce schimbări tangibile în comunități, în beneficiul tuturor cetățenilor.

Din 2018, USAID, prin intermediul Programului Comunitatea Mea, sprijină autoritățile publice locale prin proiecte de îmbunătățire a calității serviciilor publice, proiecte de modernizare a infrastructurii, instruirea funcționarilor, digitalizarea serviciilor și asistență tehnică. USAID a investit prin acest program 35 mil. USD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.