Inotek din Cahul a găzduit cea de-a șasea ediție a evenimentului Business Breakfast, un eveniment adresat antreprenorilor și nu doar lor.

Invitatul special al evenimentului a fost Sabina Crigan, Partener Gateway&Partners în Moldova și România.

Participanții au discutat despre pregătirea afacerilor și a produselor pentru export, precum și despre analiza piețelor din afara țării.

Specialiștii le-au explicat antreprenorilor și alte detalii cu privire la cerințele pieței internaționale.

„Pregătirea afacerii pentru export este coloana vertebrală a extinderii internaționale. Visăm ca un număr cât mai mare de antreprenori din regiunea de sud să poată aborda cu încredere oportunitățile de export, transformându-și visele în realitate globală”, spune Rodica Negru, director adjunct al proiectului EU4Moldova: Startup City Cahul, ATIC.

Oamenii de afaceri din Cahul afirmă că astfel de evenimente le oferă oportunitatea de a face schimb de idei, de experiență și de a învăța practici de succes de la profesioniști din domeniu.

„Datorită evenimentului am aflat care sunt instrumentele și strategiile corecte pentru a putea extinde serviciile sau produsele noastre pe o piață din UE. Mulțumim Inotek pentru această oportunitate și conexiune cu astfel de persoane și companii”, a spus tânărul antreprenor Corneliu Susanu.

Business Breakfast este un eveniment de networking pentru comunitatea de antreprenori din regiunea Cahul, organizat de Fundația Inotek și EU4Moldova: Startup City Cahul. Proiectul este implementat în perioada 2020-2024 de ATIC, cu asistența financiară a UE în parteneriat cu Suedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.