Un număr de 18840 de vouchere acordate în cadrul Programului „Rabla pentru electrocasnice” au fost valorificate până la data de 10 ianuarie. În total, au fost procurate în jur de 1.438 de electrocasnice mari și 143.676 de becuri LED în baza voucherelor.

Potrivit Ministerului Energiei, în prezent se desfășoară două sesiuni cu 17 mii de vouchere destinate achiziționării de becuri LED. În curând vor fi lansate alte sesiuni ce vor oferi vouchere pentru achiziționarea echipamentelor mari.

Beneficiarii voucherelor pentru procurarea electrocasnicelor le pot valorifica la oricare filială a magazinelor participante în program. Lista acestora poate fi găsită pe ecovoucher.md. Cetățenii care au nevoie de sprijin în procesul de utilizare a voucherului, pot contacta Centrul de Suport al Agenției pentru Eficiență Energetică la numărul de telefon 0 8005 5005.

Programul „Rabla pentru electrocasnice” este implementat de PNUD Moldova în parteneriat cu Centrul Național pentru Energie Durabilă (CNED), cu suportul financiar al Uniunii Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.