Viorel Motorniuc a preluat mandatul de șef al SA Moldtelecom, operator național în telecomunicații. Iar Alexei Sotnic a fost numit în postul de administrator interimar al Combinatului de vinuri „Mileștii Mici”. Ambii au fost prezentați colectivelor de către Roman Cojuhari, director al Agenției Proprietății Publice.

Viorel Motorniuc a deținut funcția de consilier din cabinetul directorului general al Agenției Proprietății Publice, iar anterior a ocupat funcția de consilier economic al premierului.

Viorel Motorniuc, nou director al SA Moldtelecom (foto: moldtelecom.md)

Recent, Alexandru Ciubuc, fostul șef al companiei, a depus cerere de demisie, care a fost aprobată de Consiliul SA Moldtelecom, unde APP deține întreg pachetul de acțiuni din capitalul social.

Alexei Sotnic a fost prezentat joi în noua calitate de administrator interimar al Combinatului de vinuri „Mileștii Mici”. Acesta a activat din 2018 în postul de șef al departamentului marketing și vânzări la întreprinderea respectivă. Sotnic este soțul Irinei Gotișan, purtătoarea de cuvânt a președintei Maia Sandu.

Alexei Sotnic, noul șef interimar al Combinatului „Mileștii Mici” (foto: app.gov.md)

Produsele „Mileștii Mici” sunt exportate în majoritatea statelor din UE, dar și în China, Coreea de Sud și Canada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.