Cantina „Concordia” a fost dotată complet cu suportul financiar al Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Astfel, de hrană și condiții mai bune beneficiază nevoiașii din partea locului.

Reprezentanții USAID au inspectat recent cantină pentru a evalua rezultatele proiectului social realizat în parteneriat cu primăria orașului Cimișlia, prin intermediul programului Comunitatea Mea.

Dotată cu mobilier, echipamente și aparate de bucătărie profesionale noi, „Concordia” oferă servicii esențiale persoanelor social vulnerabile, inclusiv copiilor din familii defavorizate din localitate.

Mese calde, pachete alimentare lunare și facilități de igienă, precum duș și spălătorie, fac parte din oferta extinsă a cantinei. Cantina va putea acorda, în caz de necesitate, sprijin refugiaților.

Primarul de Cimișlia, Sergiu Andronachi, spune că, pe viitor, „Concordia” își propune să devină un centru care să presteze servicii de alimentare prin catering”.

Șeful Misiunii USAID în Moldova, Jeff Bryan, a discutat cu beneficiarii și lucrătorii cantinei, aflând despre realitățile vieții. Dl Bryan a gustat din mâncarea servită la cantină.

Proiectul social de la Cimișlia a reprezentat o investiție a USAID în valoare totală de 366,1 mii de lei.

Programul Comunitatea Mea colaborează cu 123 de primării și localități din R. Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.