Programul „Abordarea impactului crizei energetice în R. Moldova” va acorda cinci granturi în mărime de cel mult 20 de mii USD pentru mass-media din Moldova interesate de reflectarea sectorului energetic.

Sunt eligibile produse media în format video, audio, grafice și text. Sunt încurajate abordările inovative, vizualizarea grafică a datelor pentru explicarea politicilor în domeniul energiei și climei.

Termenul limită de depunere a dosarelor de finanțare este 27 septembrie, ora 21.00, iar termenul de implementare este octombrie 2023 – 15 ianuarie 2024.

Printre costurile eligibile pentru finanțare se numără salarii și onorarii pentru personalul-cheie (jurnalişti, traducători, editori, operatori, designeri, contabili, fundraiseri); costuri de deplasare direct legate de activitatea de producție a livrabilelor; costuri legate de plasarea și promovarea materialelor produse.

Sunt eligibile pentru finanțare organizațiile media înregistrate, cu o experiență mai mare de trei ani, o politică editorială independentă și demonstrează dedicație față de jurnalismul profesionist și etic. Termenii de referință și formularele de înscriere la concurs pot fi descărcate aici. Dosarele vor fi transmise prin e-mail.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.