Guvernul SUA și PNUD vor susține Ministerul Justiției să își fortifice capacitățile instituționale și operaționale pentru a-și îndeplini mandatul și pentru a promova reforma sectorului justiției în conformitate cu cele mai bune practici și standardele europene.

Proiectul a fost semnat de ministra Justiției, Veronica Mihailov-Moraru și Daniela Gasparikova, reprezentanta Rezidentă a PNUD în Moldova.

Sprijinul va fi acordat în cadrul unui nou proiect care își propune să consolideze capacitățile Ministerului Justiției pentru reforma justiției.

Proiectul va sprijini ministerul pentru a pune la punct un sistem intern de coordonare, comunicare și monitorizare a procesului de implementare a strategiei de reformare a sectorului justiției. Ministerul Justiției spune că proiectul va contribui la „o mai mare credibilitate și sprijin pentru reformă.”

Obiectivele proiectului vor fi implementate de PNUD Moldova până în februarie 2025. Proiectul are un buget de 820.000 USD și sunt oferiți de Guvernul SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.