Proiectul „Sportul – o prioritate”, în valoare de 18.925 de lei, a fost implementat de către membrii grupului de inițiativă „Realiștii” în Gimnaziul „Gheorghe Rîșcanu” din orașul Rîșcani.

În cadrul acestui proiect a fost procurat echipament, inventar sportiv pentru sală de sport, precum și o boxă portabilă.

„A fost foarte interesant să mă implic în acest. Fiecare dintre noi a avut parte de o nouă experiență datorită Fondului pentru Tineri Rîşcani. Am avut o oportunitate să realizăm o schimbare în instituţia în care ne face studiile și e bine să ne implicăm cu toții în proiecte de dezvoltare a școlii”, Andreea Cebanu, membru al grupului de inițiativă.

Echipamentul procurat în cadrul proiectului va fi utilizat la lecțiile de educație fizică, începând cu noul de studii.

„A fost o experiență foarte interesantă și plină de noi cunoștințe. Fiecare membru al grupului s-a implicat în fiecare activitate și a ajutat la desfășurarea lor. Datorită acestui proiect vom avea oportunitatea să ne antrenam pentru a învinge în competiții”, spune Maxim Dadasov.

Tinerii afirmă că investițiile făcute prin acest proiect pentru susținerea sportului, înseamnă și investiții în fortificarea sănătății tinerilor.

Proiectul a fost realizat de grupul de inițiativă „Realiștii” în cadrul programului de granturi mici a Fondului pentru Tineri Rîșcani, finanțat de Fundația Est-Europeană din resursele acordate de Suedia. Proiectul a fost confinanțat de Direcția de Învățământ Tineret și Sport Rîșcani, din resursele Consiliul Raional Rîșcani.

Nicoleta Albot,
corespondentă comunitară în r. Rîșcani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.