Grupul de inițiativă „Tineri și Maturi” din Văratic, raionul Rîșcani, au implementat proiectul „O mână de ajutor generației mai mici”. Acesta a fost destinat copiilor din grădinița „Nucușor” și a constat în amenajarea unui loc de recreere.

Astfel, a fost procurată o căsuță din lemn, o măsuță octagon din lemn, scaune și o bancă. Pentru finanțarea proiectului, Fondul pentru Tineri Rîșcani a alocat suma de circa 15.000 de lei, iar alte contribuții ridicându-se la 3.118 lei.

„Suntem recunoscători Fondului pentru Tineri Rîșcani, care ne-a oferit oportunitatea sa implementăm acest proiect. Copii de la grădiniță vor avea condiții mai bune să se joace în aer liber, iar personalul grădiniței va asigura continuitatea acestuia”, a spus Ariadna Șalaru, liderul grupului de inițiativă.

Proiectul a fost realizat de grupul de inițiativă „Tinerii Liceeni” în cadrul programului de granturi mici a Fondului pentru Tineri Rîșcani, finanțat de Fundația Est-Europeană din resursele acordate de Suedia. Proiectul a fost confinanțat de Direcția de Învățământ Tineret și Sport Rîșcani, din resursele Consiliul Raional Rîșcani.

Nicoleta Albot,
corespondentă comunitară în r. Rîșcani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.