Sigmoid invită studenții, profesioniștii, cei pasionați de tech/tehnologie și orice dorește să descopere lumea fascinantă a Inteligenței Artificiale (AI) în varii domenii organizată de ONG-ul Sigmoid cu ajutorul sponsorilor susținerea sponsorilor USAID, Suedia Sverige și UKAID, Backstage-IT, Tekwill Academy, Startup Moldova, pe data de 2 Septembrie 2023 între orele 9:30 și 17:00, la Tekwill, strada Studenților 9/11.

AI Open Day are ca scop familiarizarea și educarea publicul despre IA prin implicare activă a participanților cu ajutorul zonelor interactive și a workshopurilor. Pe durata evenimentului vor avea loc diferite Workshopuri prin care:

  • Veți putea învăța conceptele de bază a IA, Machine Learning-ului (ML), a diferitor Rețele Neuronale, atât cât și aplicarea lor în diferite domenii ca Design, Vizualizarea Datelor, Document Automatization și folosirea IA în viața de zi cu zi și Business.
  • Veți avea și posibilitatea creării propriilor piese muzicale și a imaginilor, editarea de poze aplicând diferite filtre, generarea de animații, convorbirii cu un chatbot care poate explica material din diferite domenii, crearea de povești cu ajutorul unei mici descrieri și antrenarea unei proprii rețele neuronale.
  • De asemenea veți putea concura cu un creier artificial la recunoașterea artiștilor și stilurilor unor opere de artă celebre, prin intermediul unui game-bot de pe Telegram, construit în cadrul unui bootcamp organizat de Sigmoid.

Evenimentul se va încheia cu o seară de discuții în care Artur Gurău și Vitalie Eșanu vor povesti despre experiența lor cu IA și ce potențial are în Moldova, Q&A și mult așteptata sesiune de networking, în care veți putea discuta cu profesioniști din domeniul IA și nu doar.

Accesul la eveniment este gratuit, cu înregistrare prealabilă. Aici te poți înregistra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.