Elevii care studiază în Liceul teoretic „Eugen Coșeriu” din satul Mihăileni, raionul Rîșcani, au un nou spațiu recreativ, amenajat în această vară după ce grupul de inițiativă „Tinerii liceeni” au implementat proiectului „Social Club” în valoare de peste 17,6 mii de lei.

Crearea spațului recreativ urmărește să implice tinerii în dezvoltarea abilităților de gândire logică, să sporească gradul de socializare între tineri.

În cadrul proiectului a fost procurat mobilier jocuri de masă și un panou reprezentativ al școlii.

„În perioada de implementare a proiectului, alături de membrii grupului de inițiativă și tinerii voluntari au dat dovadă de spirit de echipă, responsabilitate și activism”, spune Adriana Popovici, liderul echipei.

Valoarea proiectului se ridică la 17.605 de lei, dintre care 14.605 lei au fost oferiți de Fondul pentru Tineri Rîșcani, iar 3.000 de lei reprezintă administrației localității Mihăileni.

Proiectul „Social Club” a fost realizat de grupul de inițiativă „Tinerii Liceeni” în cadrul programului de granturi mici a Fondului pentru Tineri Rîșcani, finanțat de Fundația Est-Europeană din resursele acordate de Suedia. Proiectul a fost confinanțat de Direcția de Învățământ Tineret și Sport Rîșcani, din resursele Consiliul Raional Rîșcani.

Nicoleta Albot,
corespondentă comunitară în r. Rîșcani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.