Centrul de tineret a fost înființat de Asociația Tinerilor din Găgăuzia (AO Tineretul Găgăuziei) în cadrul proiectului EU4Accountability, finanțat de UE și implementat de People in Need (PIN) Moldova.

Crearea centrului marchează un pas semnificativ în direcția consolidării colaborării dintre organizațiile societății civile (OSC) și autoritățile publice locale (APL) din regiune.

Centrul de tineret își propune să ofere un mediu propice pentru dezvoltarea holistică a tinerilor, oferind acces la o serie de oportunități educaționale, recreative și culturale. Acesta va servi drept spațiu pentru ateliere interactive, formare profesională, evenimente sportive și inițiative comunitare care să răspundă nevoilor și aspirațiilor tinerilor din zonă.

Printre participanții la ceremonia de lansare a Centrului s-a numărat și Jānis Mažeiks, ambasadorul UE în R. Moldova.

Centrul de tineret din Dezghinja a fost înființat la inițiativa Asociației de Tineret din Găgăuzia, grație unui grant din partea UE în cadrul programului EU4Accountability. O parte din grant, în valoare de 4.000 de euro, a fost investită în renovarea biroului Centrului de tineret din Dezghinja.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.