miercuri, noiembrie 22, 2023
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Parcul Bunicilor din satul Hîncești raionul Fălești a devenit realitate

Acasă Regiuni Fălești Parcul Bunicilor din satul Hîncești raionul Fălești a devenit realitate

În satul Hîncești, raionul Fălești, a fost inaugurat Parcul Bunicilor, o inițiativă de excepție ce face parte din programul de minigranturi implementat de primăria locală. Proiectul, intitulat „Parcul Bunicilor – loc sigur de socializare pentru bunici și nepoței”, a fost o realizare ce a necesitat eforturi concertate din partea mai multor factori implicați.

Inițiativa a fost susținută și coordonată de o colaborare fructuoasă dintre diferite entități, pornind de la conceperea conceptului de proiect până la finalizarea detaliilor de construcție și instalarea mobilierului în parcul proaspăt înființat.

„Suntem mândri să vedem cum comunitatea noastră s-a unit pentru a aduce la viață această oază a interacțiunii inter-generaționale. Fiecare pas al procesului a fost realizat cu pasiune și dedicație, culminând în transformarea satului Hîncești într-un spațiu îmbunătățit de o frumoasă destinație de socializare”, a spus primarul satului Hîncești, Oxana Bararu.

Partenerii implicați în proiect au fost variate organizații și entități, printre care Crucea Roșie din Elveția și AO CASMED, care au sprijinit implementarea proiectului „Îmbătrânire și sănătate”. Primăria Hîncești, Comitetul Coordonator Local Hîncești, Grupul de Inițiativă Locală „Velnița” și numeroși voluntari locali și-au adus contribuția la realizarea parcului. Agenții economici Magdîl Gheorghe, Morcov Oleg și Negoiță Vasile au fost, de asemenea, printre cei care au susținut financiar și tehnic proiectul.

Contribuția financiară a administrației publice locale, în valoare de 107 mii lei, alături de aportul de 43 mii lei din partea CASMED, au reprezentat pilonii financiari ce au făcut posibilă materializarea acestei inițiative deosebite.

Parcul Bunicilor se ridică acum ca un simbol al angajamentului și cooperării comunității în promovarea interacțiunii dintre generații, consolidând legăturile dintre trecut și viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -