Oficiul Național de Dezvoltare Regională și Locală a anunțat despre finalizarea lucrărilor de construcție a terenului de minifotbal din satul Doroțcaia, raionul Dubăsari, și a sistemului de iluminat public din localitatea Voloave, raionul Sorova. Ambele proiecte au fost realizate în cadrul programului Satul European.

Guvernul Republicii Moldova, prin intermediul Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova, a alocat aproape 1,7 milioane de lei.

Foto: ONDRL

Pentru construcția terenului de minifotbal din satul Doroțcaia s-au alocat circa 1,7 mil. de lei, iar de acest teren vor putea beneficia aproximativ 3.500 de localnici.

Investiția de la Voloave, Soroca, pentru sistemul de iluminat public s-a cifrat la peste 900.000 de lei. Cu aceste fonduri au fost construite peste 17 km de rețele de iluminat public în localitate. Inițiativă implementată va oferi siguranță și vizibilitate celor aproximativ 1000 de locuitori.

Foto: ONDRL

În cadrul programului „Satul European” au fost acceptate pentru implementare 496 de proiecte, dintre care137 s-au finalizat cu succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.