Prim-ministrul Dorin Recean s-a întâlnit, ieri, la Zurich, cu moldovenii stabiliți în Elveția și Liechtenstein. Discuțiile au vizat provocările cu care se confruntă țara noastră, dar și acțiunile autorităților în angajamentul de dezvoltare a economiei R. Moldova.

Șeful Executivului a vorbit despre potențialul de investiții în R. Moldova și despre oportunitățile de lansare a afacerilor, inclusiv în mediul rural.

„Am cunoscut acasă zeci de familii care au revenit din diasporă și au construit afaceri de succes în Moldova. Cu multă perseverență, folosind experiența acumulată în alte țări, și cu sprijinul Guvernului și a partenerilor de dezvoltare, se pot face lucruri frumoase la noi în țară. Vă invit să continuăm să lucrăm împreună, pentru a construi un viitor mai bun în Moldova”, a spus premierul, citat de Guvern.

La discuțiile cu premierul Recea, la care a participat și vicepremierul Dumitru Alaiba, cetățenii moldoveni s-au interesat despre posibilitatea de a încheia un Acord de protecție socială între Moldova, Elveția și Liechtenstein și despre măsurile adoptate de Executiv în vederea creșterii calității vieții cetățenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.