Mai multe companii din domeniile tech și creativ, care au participat la concursul Moldova Innovation Awards, au fost premiate în cadrul Gala Awards, un eveniment de amploare organizat la Chișinău în data de 15 iunie.

Concursul Moldova Innovation Awards a fost desfășurat în premieră în R. Moldova.

Au fost oferite premii la cinci categorii. La concurs au participat 55 de aplicanți de la 41 de companii din domeniile tech și creativ din Moldova.

Astfel, cei cinci câștigători ai competiției sunt:

  • Omnis, Cel mai bun serviciu inovativ (Omnis este o platformă inovativă care simplifică managementul asigurărilor);
  • FusionWorks, Premiul special din partea juriului (FusionWorks este o companie de top care oferă soluții de angajare la distanță);
  • Fagura, Inițiativa de impact a anului (Echipa Fagura dezvoltă o platformă inovativă de creditare P2P în Europa de Sud-Est);
  • Bloomcoding, Rising STARTup (Bloomcoding este o școală de programare online pentru copii);
  • Salt Edge, Cel mai bun produs inovativ (Salt Edge a creat o platformă care conectează businessul cu mii de instituții bancare din lume).

Concursul Moldova Innovation Awards 2023 este inițiat și organizat de Moldova Innovation Technology Park în parteneriat cu Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) și Proiectul Tehnologiile Viitorului (Future Technologies Activity) finanțat de USAID, Suedia și UK Aid, implementat de Chemonics International.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.