Primăria Chișinău a lansat o nouă pagină web, care conține date deschise, pentru a facilita accesul la documentele și procedurile administrației municipale, încurajând transparența și responsabilitatea în actul de guvernare.

„Portalul transparenței” – transparenta.chisinau.md, reprezintă o interfață web structurată pe domenii de interes public, care conține informații veridice și oficiale furnizate de Primăria Chișinău.

Cetățenii pot accesa informații privind activitatea APL Chișinău, informații despre bugetul local, cheltuielile publice, rezultatele licitațiilor și achizițiilor, eliberarea autorizațiilor, certificatelor și a notificărilor, politici și strategii de interes local, posturi vacante, precum și alte informații relevante.

„Dacă unele informații, documente, anunțuri erau plasate, până acum, parțial, pe site-urile Primăriei, direcțiilor, întreprinderilor, acum acestea sunt plasate transparent și prezentate, pentru a oferi posibilitatea cetățeanului de a se informa”, a spus primarul Chișinăului, Ion Ceban.

Portalul transparenta.chisinau.md este un proiect realizat de Primăria Chișinău pentru consolidarea încrederii publice în instituțiile municipale, precum promovarea unei culturi de integritate și responsabilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.