Premiera lungmetrajului „VARVARA”, realizat de echipa de producție a filmului „Carbon”, va avea loc în clădirea Președinției R. Moldova.

În premieră, o proiecție de film este organizată în instituția prezidențială. La acest eveniment vor participa oaspeți precum membrii echipei de filmare, actorii, partenerii proiectului, reprezentanții industriei cinematografice și cei care au susținut crearea noului film moldovenesc.

Evenimentul va avea loc pe 6 iunie în Sala Mare a Președinției, unde s-a votat Declarația de Independență a R. Moldova.

Decizia de a organiza premiera filmului în clădirea Președinției vine în contextul în care aceasta a fost martoră a unor momente cruciale și alegeri care au influențat cursul istoriei moldovene, iar „VARVARA” povestește anume despre alegerile importante pe care trebuie să le facă eroul lungmetrajului.

Sala mare de ședințe a Președinției este amplasată în trei niveluri și, în mare parte, și-a păstrat aspectul de acum trei decenii.

Lungmetrajul „VARVARA” a fost realizat de echipa de producție a filmului „Carbon”.  Din distribuție fac parte peste 30 de actori, precum Igor Caras, Tudor Țurcan, Olga Anghelici, Constantin Haret, Sergiu Voloc și alții.

Filmările peliculei au avut loc în perioada 2021-2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.